AcasaVidanjareDesfundare canalizare Inspectie video canalizareInlocuire CanalizareContactBlogNoutati / Portofoliu
Versiune Mobil
logo aqua_1473103396259
0729.766.530
images408Y73VU email-icon-23
desfundarebucuresti@gmail.com
fb-art untitled Blogspot-logo Google-Plus-icon

DESFUNDARE  CANALIZARE

nonstop2

Desfundare 

       Indiferent daca este vorba despre o conducta infundata,o tubulatura fisurata,o teava sparta sau numai aplatizata datorita greutatii ce apasa in permanenta pe ea,firma noastra ofera servicii de desfundare canalizare la cele mai inalte standarde de pe piata.
    Desfundarea tevii de canalizare se poate realiza prin mai multe metode,cea mai cunoscuta fiind cea cu vestitul sarpe de desfundat care se foloseste aprope de pe vremurile de cand au aparut canalizarile.
     Insa,faptul ca este cea mai populara metoda nu inseamna si ca da cele mai bune rezultate. Timpul a trecut,metodele au evoluat.
     Astfel,au aparut alte solutii pentru desfundarea canalizarii si desfundare tevi fiind una din cele mai bune si mai potrivite fiind desfundarea canalizarii cu jet de presiune.
     Aceasta metoda este cea mai eficienta si cea mai sigura pentru tubulaturile din reteaua de canalizare.
     Jetul de presiune nu face niciun rau,evitand spargerea tevii si realizand o curatare si o decolmatare a acesteia lungindu-i viata cu cel putin cativa ani.
      Astfel de incidente pot aparea in viata oricarei persoane,de aceea si noi am trecut prin asta si stim ce inseamna ca atunci cand este cel mai nepotrivit moment scurgerea de la bucatarie sa functioneze foarte lent,toaleta sa refuleze,subsolul sa se umple de apa si tot asa.
       In astfel de momente o interventie rapida de desfundare canalizare si desfundare tevi este cea care face diferenta.
      Firma noastra detine autospeciale ce efectueaza lucrari de desfundare canalizare cu jet de presiune de 180bari,ceea ce semnifica o curatare in profunzime a tubulaturilor.
      Echipe bine instruite in domeniul desfundarii canalizarii realizeaza operatiunile de desfundare canalizare ,curatare canalizare , desfundare tevi si decolmatare in cel mai scurt timp la cele mai bune preturi de pe piata. Societatea noastra este dotata cu instalatie de desfundare canalizare cu presiune in autospeciale de dimensiuni mici , care pot patrunde in orice parcare , inclusiv parcarile mall-urilor. 

desfundare canalizare Desfundare tevi desfundare canalizare cu presiune
  • Desfundare Canalizare centru istoric
  • Desfundare Canalizare Ilfov
  • Desfundare Canalizare Bucuresti 
  • Desfundare canalizare Ploiesti
  • Desfundare canalizare Prahova
  • Desfundare canalizare sectoarele 1,2,3,4,5,6
  • Desfundare canalizare zona limitrofa
0729.766.530
nonstop2

Desfundare cu presiune